ماشین لاکچری

شرایط انتقال تخفیف بیمه ثالث

اگر شما جزو آن دسته افراد هستید که با دقت رانندگی می‌کنید به طور قطع  چندین سال تخفیف در بیمه ثالث خودرو خود دارید. خبر خوش برای شما این است که می‌توانید بر اساس تبصره ۶ قانون بیمه ثالث، این تخفیف‌ها را به خودروی بعدی خود و یا دیگر افراد درجه یک خانواده خود منتقل کنید.

اما این انتقال تخفیف ثالث، تابع شرایط و ضوابط خاصی است که در ادامه به بخشی از آن‌ها اشاره می‌شود:

  • بیمه‌نامه خودرو اول به نام شخص مالک صادر شده باشد.

 تبصره : احراز مالکیت قطعی صرفاً با ادله قانونی همانند: سند مالکیت، شناسنامه سبز خودرو (برگ سبز) و یا کارت الکترونیکی مشخصات وسیله نقلیه قابل اثبات است.

  • انتقال تخفیف از بیمه‌نامه یک وسیله نقلیه به بیمه‌نامه وسیله نقلیه دیگری از همان نوع (یعنی سواری به سواری، موتور سیکلت به موتورسیکلت، وانت به وانت، کامیون به کامیون) منوط به رعایت مــوارد ذیل است:

الف ) برای خودرو اول الحاقیه حذف تخفیف صادر می‌شود و مهر حذف تخفیفات عدم خسارت در روی بیمه‌نامه زده می‌شود.

ب) وسیله نقلیه اول باید به فروش رسیده شود.

ج) مالکیت قطعی بیمه‌گزار یا خویشاوندان درجه یک وی بر وسیله نقلیه دوم (جدید) محرز شود.

د) وسیله نقلیه دوم ( انتقال گیرنده تخفیفات عدم خسارت )، باید فاقد سابقه خسارتی باشد.

تبصره : به منظور تعامل با بیمه گزاران محترمی که قصد فروش وسیله نقلیه خود را دارند و در راستای جلو گیری از برخی چالش‌ها و ناهماهنگی‌ها در زمان فروش و انتقال قطعی وسیله نقلیه، کلیه بیمه‌گزاران محترم می‌توانند قبل از قطعی شدن فروش وسیله نقلیه مبادرت به اخذ الحاقیه حذف تخفیف عدم خسارت کنند.

  • درباره تسری تخفیفات بیمه‌نامه‌های منقضی شده به بیمه‌نامه تمدیدی مورد در خواست بیمه‌گزاران، صرفنظر از موضوعاتی چون ارائه سابقه المثنی یا صادره سایر شرکت‌ها ، بلامانع است و انتقال تخفیفات صرفاً منوط به تغییر نکردن مالکیت یا به عبارت دیگر احراز مالکیت شخص بیمه گزار است.
  • تخفیفات ثالث را نمی‌توان به وسیله نقلیه‌‌ای که دارای سوابق متعدد خسارتی است منتقل کرد، بنابراین انتقال تخفیفات در این خصوص ولو به افراد مجاز در تبصره ماده ۶ امکان‌پذیر نیست مگر آن که اثبات شود حوادث مذکور منتسب به مالکان قبلی وسایل نقلیه مورد نظر باشد.
  • تخفیفات ثالث بیمه‌نامه خودروهای اسقاطی که با وکالت کاری به غیر واگذار شده‌اند را نمی‌توان به فرد واگذار شده یا وکیل وی اعطا کرد و صرفا ً مالک مستند وسیله نقلیه اسقاطی، استحقاق پیگیری و دریافت تخفیفات را برای خودروی جدید خود دارد.

نمایندگی ۶۷۶۱ بیمه ایران با ارسال رایگان بیمه‌نامه در تمام نقاط تهران آماده ارائه خدمات است.

برای تمدید یا آگاهی از قیمت بیمه خودرو خود با ۷۷۲۸۶۷۴۴ تماس بگیرید. هم‌چنین با تماس با ما می‌توانید تاریخ انقضای بیمه خود را در سامانه ما به ثبت برسانید تا پیش از پایان بیمه به شما اطلاع‌رسانی شود.

17 پاسخ
  1. مهیار گفته:

    با عرض سلام و خسته نباشی.
    من یه پیکان داشتم دادم ۷ ماهه دادم اسقاط و ۷ سال تخفیف بیمه دارم ، امکانش وجود داره الان به خودروی جدید انتقال بدم اینم در نظر بگیرید برگ اسقاط رو ۷ ماه پیش گرفتم ، ممنون میشم فوری جواب بدین مهمه

    پاسخ
    • بیمه ایران نمایندگی ۶۷۶۱ گفته:

      سلام.
      بله می‌تونید تخفیف‌ها رو منتقل کنید.
      خودرو قبلی و خودرو جدید باید به اسم یک نفر باشه.

      پاسخ
  2. مجید گفته:

    سلام من یک ۲۰۶ دارم که ۷ سال تخفیف داره ولی ۴ سال هست که ۲۰۶ به نام من هست . برای انتقال تخفیف به ماشین جدید ۴ سال منتقل میشه یا ۷ سال ؟

    پاسخ
    • بیمه ایران نمایندگی ۶۷۶۱ گفته:

      سلام. اگر بیمه‌ نامه یک سال تمام به اسم شما باشد می‌توانید کل تخفیف را به خودرو جدیدتان منتقل کنید. باید خودرو جدید هم به نام شما باشد.

      پاسخ
  3. دانیال شاه نظری گفته:

    با سلام من یه خودروی پراید مدل نود با ۵ سال تخفیف رو فروختم و هنوزم سند قطعی منتقل نکردم و بیمه نامم هم تا آبان ۹۷ مهلت داره آیا میشه سوابق تخفیفم و به خوردوی جدیدم منتقل کنم که تخفیف نداره؟

    پاسخ
    • بیمه ایران نمایندگی ۶۷۶۱ گفته:

      بله می‌تونید. باید خودرو جدید به اسم شما باشه. اصل بیمه خودرو قبلی رو هم همراه داشته باشید. مدت زمان باقی مانده تا آخر بیمه خودرو قبلی را به بیمه پرداخت می‌کنید و الحاقیه می‌گیرید. در زمان تمدید بیمه خودرو جدید می‌توانید تخفیف‌ها را به خودرو جدید انتقال دهید.

      پاسخ
      • بیمه گفته:

        با سلام/ تاریخ شروع و پایان بیمه خودرو جدید از چه زمانی محاسبه می‌شود؟؟در صورتی که بیمه‌گذار قصد تعویض شرکت بیمه را داشته باشد، مثلا از ایران به آسیا تعویض کند. حق بیمه بابت مدت منقضی شده را بیمه گذار پرداخت می‌کند؟حق بیمه بابت مدت باقی مانده را از شرکت بیمه قبلی دریافت می‌کند؟ میشه لطفا توضیح بدید یکم واسم گنگ هست.

        پاسخ
        • بیمه ایران نمایندگی ۶۷۶۱ گفته:

          شما برای گرفتن الحاقیه نگهداری تخفیف از ماشین اول خود هر زمان که خواستید می‌توانید اقدام کنید اما چون مبلغ آن بر اساس روزهای باقی‌مانده تا پایان بیمه‌نامه محاسبه می‌شود، بهتر است نزدیک به زمان فروش و انتقال سند این کار را انجام دهید تا مبلغ کم‌تری بپردازید.
          هم‌چنین اگر خودرو صفر بگیرید چون بیمه نامه ثالث توسط کمپانی صادر می‌شود، می‌توانید پس از یک سال تخفیف‌های نگهداری شده را به خودرو جدید منتقل کنید و در صورتی که خودرو دست دوم بخرید در زمان پایان بیمه‌نامه می‌توانید بیمه جدید را با تخفیف صادر کنید.

          پاسخ
  4. بهمن سببی گفته:

    سلام من یک نیسان ۶۴ دارم که با یک نیسان ۹۳ تعویض کردم و هنوز سند نزدم. بیمه‌نامه نیسان ۶۴، ده سال تخفیف دارد و بیمه نامه به نام خودم هست اما سند وکالت فروش دارم و برگ سبز بنام خودم نیست و چهار سال متوالی است که بیمه نامه به‌نام خودم صادر می‌شود آیا تخفیف با این شرایط منتقل می‌شود؟

    پاسخ
    • بیمه ایران نمایندگی ۶۷۶۱ گفته:

      سلام. تصویر مدارک خود را به شماره ۰۹۳۵۲۱۳۸۳۶۱ تلگرام یا واتساپ کنید تا نتیجه به شما اعلام شود.

      پاسخ
    • بیمه ایران نمایندگی ۶۷۶۱ گفته:

      سلام. فقط تمامی تخفیف قابل انتقال است. نمی‌توان بخشی از آن را منتقل کرد.

      پاسخ
    • بیمه ایران نمایندگی ۶۷۶۱ گفته:

      با سلام. با توجه به قانون جدید بیمه تمامی تخفیف قابل انتقال از یک خودرو به خودروی دیگر است.

      پاسخ
  5. مجتبی گفته:

    با سلام .
    بنده ماشین سواری داشتم با ۶ سال تخفیف بیمه .
    الان پلاک سواری رو روی وانت منتقل کردم شرکت بیمه میگه تخفیف بیمه بهتون تعلق نمیگیره .
    چون تخفیف بیمه فقط از سواری به سواری منتقل میشه
    این یعنی من ۶ سال الکی تخفیف بیمه دارم و یه کلاهبرداری خیلی واضحی هست این کارشون

    پاسخ
    • بیمه ایران نمایندگی ۶۷۶۱ گفته:

      سلام. بله تخفیف فقط به خودرو هم‌سان مجاز است. وانت به وانت و سواری به سواری

      پاسخ
  6. ملت بیچاره گفته:

    به زمین گرم بخورن مسولین نسب این قانون که فقط هدشون ازبین بردن تخفیفات بیمه هست،ولاغیر

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده − پنج =